У всьому світі існує три основні 

визнані класифікації
бутильованих вод: природна
мінеральна вода, джерельна вода і
столова вода. Залежно від
країни, де вода виробляється і від
країни де вона споживається, правила
поширюються на методи
виробництва використовувані для
кожного типу води в пляшках.
Наприклад, в Європі см. Директиву
2009/54 / EC, для американських
стандартів см. IBWA.
Ці норми впливають на рівні обробки
які допускаються для виробництва
кожного продукту, тому необхідно
дотримуватися обережності розуміючи
обмеження кожного окремого заводу
при пропозиції фільтраційних
рішень.

 

WATER_SELECTION_GUIDE.pdf

 Освітлення:
 PEPLYN HD    PEPLYN HA
 Пре-стабізація: 
 PREPOR NG    PREPOR PP
 Фінальна стабілізація: 
 BEVPOR PS / MS   BEVPOR PW / MW   BEVPOR PH / MH
 Фільтрація повітря/газ: 
HIGH FLOW BIO-X    HIGH FLOW TETPOR II
Водопідготовка:  
PROPLEAT    PARMAX    PEPLYN PLUS    BEVPOR WG    BEVPOR MS
 Корпуса:  
VSH    HBA    HSV    HSL    HIL    HSA    VIS    HBAHP
Обладнання тестування цілосності:
 VALAIRDATA 3    BEVCHECK
Підготовка стиснутого повітря:
OIL-X    PCO2    MAXIGAS