Виробництво пива є давнім
мистецтвом, яке практикується і
розвивається протягом тисячі років, що
привело до чудової різноманітності
пива та елю на сьогоднішній день. В основі
процесу пивоваріння лежить абсолютно
природний процес - анаеробне
бродіння солодового ячменю
здійснюване дріжджами.
Вихідні інгредієнти, необхідні
для приготування пива, ретельно
підбиралися протягом усьєї
історії пивоваріння, це ячмінь,
дріжджі, хміль і вода. За допомогою
ретельно підібраних
різноманітних виробничих
рецептів розроблених з різних
варіантів і комбінацій ключових
інгредієнтів, створюється величезна
різноманітність пива і елю.

 

BREWING_SELECTION_GUIDE.pdf

 

Трап фільтрація:  
PEPLYN HD    PEPLYN TF
Пре-стабілізація - захист мембран і захист ємностей:
PREPOR PP    PREPOR NG 
Холодна стабілізація: 
BEVPOR PS    BEVPOR PW    BEVPOR PH
Фільтрація повітря/газ: 
HIGH FLOW BIO-X    HIGH FLOW TETPOR II
Водопідготовка:
PROPLEAT    PARMAX    PEPLYN PLUS    BEVPOR WG    BEVPOR MS
 Корпуса:
VSH    HBA    HSV    HSL    HIL    HSA    VIS    HBAHP
Обладнання тестування цілісності:
 VALAIRDATA 3    BEVCHECK
Підготовка стиснутого повітря:
OIL-X    PCO2    MAXIGAS